Al meer dan 30 jaar ervaring Stuk voor stuk vaklieden

Projectontwikkeling

In het proces van groei en uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten, heeft ook kleinschalige projectontwikkeling een plaats gekregen. Dit varieert van het kopen, renoveren en verkopen van particuliere woningen tot het ontwikkelen en realiseren van appartementencomplexen en vrijstaande woningen alsmede het participeren in projectmatige bouw.

Flexibel

Veelzijdig, goed georganiseerd en betrouwbaar. We doen er alles aan om dit in de praktijk tot uitdrukking te brengen. In een voortdurend proces van regisseren en evalueren proberen we de kwaliteit van de bouwkundige dienstverlening naar een nog hoger plan te tillen. Ieder project heeft zijn vaste aanspreekpunt en door de korte communicatielijnen kan er snel en flexibel worden gereageerd op situaties.

Allround

De opdrachten die we uitvoeren variëren van enkele uren werk bij een verbouwing tot het compleet en sleutelklaar opleveren van woningen en bedrijfspanden. Veel werkzaamheden worden door de eigen mensen uitgevoerd en waar nodig worden onderaannemers ingeschakeld. Daarvoor kunnen we een beroep doen op een vaste groep van bedrijven, die voldoen aan de door ons gestelde hoge kwaliteitseisen.

We (ver)bouwen in opdracht van particulieren, het bedrijfsleven en de overheid.
Ook nemen we graag het onderhoud en de renovatie voor onze rekening.
Daarnaast zijn we echte specialisten als het gaat om de restauratie van monumentale panden.
Meervoudige garanties voor een perfecte uitvoering en oplevering van de opdrachten, van klein tot groot.
En daartoe behoren ook de woningaanpassingen in het kader van de WVG.
Haex BV is aangesloten bij:

          

Ons team

Met ons team zijn we in staat om veruit de meeste opdrachten in eigen beheer uit te voeren. Indien nodig huren we kennis en mankracht in, zodat we nooit nee hoeven te zeggen tegen welke opdracht dan ook.

 

Onze medewerkers in de uitvoering zijn stuk voor stuk vaklieden, met een hoge arbeidsmoraal en de wil om een perfect stukje werk af te leveren. Samen zetten we de schouders eronder, ook als de (weers)omstandigheden soms tegenzitten. Afspraak is afspraak en daarin gaan we heel ver als het moet.

Samen met u bekijken we
graag de mogelijkheden voor
een bouwwerk op maat

Terug