Al meer dan 30 jaar ervaring

De oorsprong van het bedrijf ligt in 1984 en 1986 met de oprichting door respectievelijk Bér Haex en Jan Brankaert van hun eenmansbedrijf. In 1989 sloot Huibert Roost aan, en werd er Haex-Brankaert VOF opgericht. Vanaf toen bestond de directie uit Bèr Haex, Jan Brankaert en Huibert Roost.

In 2000 – inmiddels was de rechtsvorm gewijzigd in een BV – werd de holding uitgebreid met de dochteronderneming HBR Timmerwerken met destijds de bedrijfsleider Ilja Timmermans, welke werd opgevolgd door Roel Renette. Inmiddels is de huidige bedrijfsleider Paul van Gansewinkel. HBR Timmerwerken is een allround timmerbedrijf en gespecialiseerd in gevelbekleding.

 

In 2014 – Een aantal jaren later heeft er een wijziging plaatsgevonden in de bedrijfsvoering. Na jarenlange samenwerking heeft de heer Brankaert besloten afscheid te nemen van Haex-Brankaert BV. Hierna is het bedrijf overgaan naar Aannemersbedrijf Haex BV.

 

De geschiedenis van ons bedrijf wordt gekenmerkt door een geleidelijke groei. Van eenmansbedrijf met een privé-auto en wat handgereedschap, tot een middelgroot allround aannemersbedrijf met ervaring in alle disciplines van het bouwproces.

Onze opdrachtgevers van het eerste uur, de particulier, zijn we door de jaren heen trouw gebleven. De uitbreiding met opdrachtgevers uit het bedrijfsleven en gemeentelijke overheden heeft hieraan geen afbreuk gedaan. We profileren ons graag als een breed georiënteerde aannemer, die oog heeft voor iedereen die iets te bouwen, verbouwen of te renoveren heeft.

 

We hebben de kennis, faciliteiten en capaciteiten van een middelgrote onderneming en de toegankelijkheid, flexibiliteit en persoonlijkheid van een klein bedrijf. Een unieke combinatie die door onszelf als heel prettig wordt ervaren en ook door onze opdrachtgevers bijzonder wordt gewaardeerd. Met inmiddels 30 jaar ervaring en de 2e generatie van de familie die in het bedrijf terecht is gekomen, is het veilig te zeggen dat wij graag met u meedenken en kijken voor een bouwwerk op maat.

Samen met u bekijken we
graag de mogelijkheden voor
een bouwwerk op maat

Terug